Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Νυχτερινή μεταγραφική έκπληξη για τη Λένα Ζευγαρά: Που κάνει πρεμιέρα στην Αθήνα

Νυχτερινή μεταγραφική έκπληξη για τη Λένα Ζευγαρά: Που κάνει πρεμιέρα στην Αθήνα

Την κάθοδό της στην νυχτερινή Αθήνα, ετοιμάζει για τον χειμώνα η Λένα Ζευγαρά. Η πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, που μήνες τώρα κάνει το πιο sold out live tour ανά την Ελλάδα, και με τις επιτυχίες της «Όνειρα»,

το «Live Unplugged» της και τα νέα της τραγούδια «Σήμερα και Αύριο»-«Έλα, Έλα», να διακρίνουν τη μεγάλη αγάπη του κόσμου, ήθελε το επόμενο νυχτερινό της «βήμα» για τις εμφανίσεις της, να είναι το καλύτερο. Έχοντας στο πλευρό της μία δυνατή ομάδα, αλλά και τον παραγωγό της Μιχάλη Τουρατζίδη, η Λένα Ζευγαρά, από τον Σεπτέμβριο θα βρίσκεται στην σκηνή του Tokyo Theater στην Ιερά Οδό, που αποτελεί το hot spot της διασκέδασης. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, αυτά που ετοιμάζονται από τον επιχειρηματία και το team του, για την Λένα Ζευγαρά, θα φέρουν τα πάνω-κάτω στην αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση. Η Λένα Ζευγαρά, από τον Σεπτέμβριο, και μετά από ένα επιτυχημένο live tour, θα κάνει μόνιμη στάση… στο Tokyo Theater.

 

 

Last modified on 22/07/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media