Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Γεωργία Μαυρουδή: Σαρώνει και κερδίζει το στοίχημα στις νυχτερινές της εμφανίσεις (εικόνες)

Γεωργία Μαυρουδή: Σαρώνει και κερδίζει το στοίχημα στις νυχτερινές της εμφανίσεις (εικόνες)

Εδώ και τρεις μήνες που εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στον Βόλο, έχει καταφέρει να κλέψει την παράσταση, και να κερδίσει τους Βολιώτες και όχι μόνο. Τόσο στις πολύμηνες νυχτερινές της εμφανίσεις,

κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στα «Φεγγάρια Live», όσο και στα live της Πέμπτης, που έχουν γίνει θεσμός στο Beetle στη Θεσσαλονίκη, η Γεωργία Μαυρουδή, αποδεικνύει ότι πρόκειται για μία ερμηνεύτρια, που έχει τον δικό της χώρο στη μουσική σκηνή. Διαθέτοντας μία αυθεντική λαϊκή χροιά φωνής, που σπανίζει στις μέρες μας, αλλά και εκρηκτική σκηνική παρουσία, σε κάθε εμφάνισή της, προκαλεί ντελίριο θαυμασμού, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Έχοντας μία ήδη επιτυχημένη δισκογραφική πορεία, με τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει, όπως το «Μαντάτο», το «Καιρός να πάω παρακάτω», το «Έξω» και άλλα, η Γεωργία Μαυρουδή, σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να επιστρέψει δισκογραφικά, με την υπογραφή δύο κορυφαίων του μουσικού στερεώματος, που η μουσική και ο στίχος των τραγουδιών τους, αποτελούν εγγύηση-σουξέ, για έναν καλλιτέχνη.

 

Last modified on 31/07/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr