Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Λένα Ζευγαρά: Τραγούδησε για φιλανθρωπικό σκοπό στις Σέρρες: Συγκινητικά βίντεο

Λένα Ζευγαρά: Τραγούδησε για φιλανθρωπικό σκοπό στις Σέρρες: Συγκινητικά βίντεο

Μία άκρως συγκινητική «Βραδιά Ανθρωπιάς», διοργανώθηκε την Δευτέρα 19 Αυγούστου, στο Νεοχώρι Σερρών, από την οποία δεν θα μπορούσε να λείπει η Λένα Ζευγαρά. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, χωρίς δεύτερη σκέψη,

ούσα ευαισθητοποιημένη για κοινωνικά θέματα και προβλήματα συνανθρώπων της, μη θέλοντας όμως να το διατυμπανίζει, είπε το «ναι», για να βοηθήσει με τη φωνή της, τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Σερρών,όπου μαζί με ένα επιτελείο, νέων καλλιτεχνών, κατάφεραν τον ιερό σκοπό τους. Εκατοντάδες κόσμου, έδωσαν το παρών τους στην «Βραδιά Ανθρωπιάς-Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε», με τη Λένα Ζευγαρά, να δίνει επί σκηνής, τον καλύτερο εαυτό της, κερδίζοντας για μία ακόμη φορά το χειροκρότημα. Η Λένα Ζευγαρά, που με την κυκλοφορία των τραγουδιών της «Όνειρα», «Σήμερα και Αύριο»- «Έλα Έλα», και παράλληλα με το πολύμηνο sold out live tour της ανά την Ελλάδα, φέτος το καλοκαίρι, που σηματοδοτεί και την κάθοδό της στην νυχτερινή Αθήνα, όπου από τα μέσα Σεπτεμβρίου, ξεκινάει τις νυχτερινές της εμφανίσεις στο Tokyo Theater στην Ιερά Οδό, βλέπει τις μουσικές μετοχές της να ανεβαίνουν, απέδειξε ότι πέρα από μία σπουδαία καλλιτέχνης, είναι πάνω από όλα άνθρωπος.

Last modified on 20/08/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media