Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Γεωργία Μαυρουδή: Έτοιμη για τη μεγάλη πρεμιέρα της στην Αλεξανδρούπολη

Γεωργία Μαυρουδή: Έτοιμη για τη μεγάλη πρεμιέρα της στην Αλεξανδρούπολη

Είναι μία καθαρόαιμη λαϊκή ερμηνεύτρια, με έντονη προσωπικότητα και εκρηκτική σκηνική παρουσία, που σε κάθε live εμφάνισή της, προκαλεί ντελίριο στους θαυμαστές της.

Η Γεωργία Μαυρουδή, που τον τελευταίο χρόνο πρωταγωνιστεί στις μεγάλες νυχτερινές πίστες της Βορείου Ελλάδας, μετά από πολλούς μήνες επιτυχίες στα «Φεγγάρια live» του Βόλου, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της στο «Pico By Night» στην Αλεξανδρούπολη.

Η όμορφη ερμηνεύτρια, που με τη φωνή της αλλά και τα ταπεραμέντο της, ξεσηκώνει το κοινό, λάμβάνοντας εκατοντάδες πανέρια-θαυμασμού, από την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, μαζί με ένα επιτελείο ταλαντούχων ερμηνευτών, θα ανεβάσει το θερμόμετρο της διασκέδασης στην Αλεξανδρούπολη. Αυτή την περίοδο παράλληλα με τις νυχτερινές της εμφανίσεις στο «Pico By Night», αλλά και το καθιερωμένο live της τις Πέμπτες στο Beetle της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται στο στούντιο ηχογράφησης, όπου ετοιμάζει το νέο της μουσικό «Μαντάτο», ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, που όσοι το έχουν ακούσει, κάνουν λόγο για μεγάλο hit.

 

Last modified on 10/09/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr