Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Δασκουλίδης-Καρουσάκη-Σαμπρίνα: Το πιο αυθεντικό λαϊκό σχήμα διασκέδασης έρχεται στο Bodega

Δασκουλίδης-Καρουσάκη-Σαμπρίνα: Το πιο αυθεντικό λαϊκό σχήμα διασκέδασης έρχεται στο Bodega

Ένα πρόγραμμα διασκέδασης έκπληξη, ετοιμάστηκε και για τη φετινή χειμερινή σεζόν στο ανακαινισμένο «Bodega».Το απόλυτο hot spot της Πετρούπολης,που τα τελευταία χρόνια, γράφει τη δική του ιστορία

 

στο αθηναϊκό night life, προσελκύοντας με τα σχήματά του εκατοντάδες κόσμου στα δυτικά προάστια, πάντα με την σφραγίδα του επιχειρηματία Μιχάλη Αμπαρτζάκη, από την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, ανοίγει τις πόρτες του… στο απόλυτο κέφι και γλέντι, μέχρι τις πρωινές ώρες.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, τρεις μοναδικοί καλλιτέχνες, με τεράστια δισκογραφία και επιτυχίες στο βιογραφικό τους, ο Γιώργος Δασκουλίδης, η Ελένη Καρουσάκη και η Σαμπρίνα, έχοντας στο πλευρό τους ένα επιτελείο νέων ταλαντούχων ερμηνευτών, έρχονται με φόρα στο «Bodega» στην πλατεία Πετρουπόλεως, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό-ξεσηκωτικό-μοντέρνο-αυθεντικό-λαϊκό πρόγραμμα, που θα ανεβάσει το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη.

 

 

Last modified on 10/09/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr