Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Sold out διήμερο πρεμιέρας για Πανταζή-Καλίδη-Πετρέλη-Tus (εικόνες+βίντεο)

Sold out διήμερο πρεμιέρας για Πανταζή-Καλίδη-Πετρέλη-Tus (εικόνες+βίντεο)

Το αδιαχώρητο προκλήθηκε στο διήμερο πρεμιέρας στο «North» (πρώην Έμπατη), με τους Λευτέρη Πανταζή, Πάνο Καλίδη, Θάνο Πετρέλη και Tus, να κερδίζουν το στοίχημα της διασκέδασης.

Με την μουσική υπογραφή του Χριστόδουλου Σιγανού, που ετοίμασε το πιο μοντέρνο, ανεβαστικό, λαϊκό πρόγραμμα, με έντονες ενέσεις clubbing, εκρηκτικές χορεύτριες, και με τη στήριξη του επιχειρηματία Νίκου Σπυρίδωνα, που ανακαίνισε το μαγαζί και το εξόπλισε με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σε φώτα και ήχο, τα βόρεια προάστια, απέκτησαν το δικό τους hot spot, που τόσο την Παρασκευή όσο και το Σαββάτο, δεν έβρισκες καρέκλα να κάτσεις.

Ο διαχρονικός διασκεδαστής Λευτέρης Πανταζής, non stop επί σκηνής, αποθεώθηκε από τον κόσμο, κερδίζοντας το χειροκρότημα, αλλά και «βουνά» από γαρύφαλλα. Εκπληκτικός και ο Πάνος Καλίδης, που ανέβασε κι άλλο τον σφυγμό της διασκέδασης. Ο Θάνος Πετρέλης με τη σειρά του, απογείωσε τον κόσμο με το πρόγραμμά του, σε ένα «πάντρεμα» των μεγάλων επιτυχιών του, με πιο bit ρυθμούς.

Μεγάλη έκπληξη, ο ράπερ Tus, που «ένωσε» άψογα το λαϊκό με το ραπ, και κέρδισε επίσης τις καλύτερες κριτικές για τα όσα παρουσίασε επί σκηνής. Οι τέσσερις σπουδαίοι ερμηνευτές, έχοντας στο πλευρό τους ένα επιτελείο νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών( Βαλένθια Διγενή, Τίνα Μελά, Αναστασία Τερζή, Στέλιο Τσάκωνα, Χρήστο Λάβδα), απέδειξαν ότι φέτος στο «NORTH», θα γίνεται το απόλυτο πάρτι, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πλήθος επωνύμων, έδωσαν το παρών τους στην πρεμιέρα, ανάμεσά τους, ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη σύζυγό του, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, ο Δημήτρης Γιώτης, η Νaya, ο Νεκτάριος Κιρκόπουλος, και άλλοι.

 

 

Last modified on 24/09/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media