Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ως «βασίλισσα» με στέμμα γιόρτασε τα γενέθλιά της η Σαμπρίνα: Η τούρτα-έκπληξη στην πίστα (εικόνες)

Ως «βασίλισσα» με στέμμα γιόρτασε τα γενέθλιά της η Σαμπρίνα: Η τούρτα-έκπληξη στην πίστα (εικόνες)

Τα γενέθλιά της είχε το Σαββάτο η Σαμπρίνα και οι συνάδελφοί της αλλά και ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου «Bodega» στην Πετρούπολη όπου εμφανίζεται, Μιχάλης Αμπαρτζάκης,της είχαν ετοιμάσει μία υπέροχη έκπληξη.

Με τις πολύ καλές της φίλες, Ελένη Καρουσάκη και Ορθούλα Παπαδάκου, να τα έχουν συνδιοργανώσει όλα, η Σαμπρίνα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, όταν η Ορθούλα, ανέβηκε στην πίστα του hot spot της Πετρούπολης, κρατώντας στα χέρια της,

μία τούρτα-υπερπαραγωγή με τη φωτογραφία της πάνω. Η Ελένη Καρουσάκη, ο Γιώργος Δασκουλίδης, που εμφανίζονται με επιτυχία μαζί της, αλλά και το κατάμεστο κόσμου μαγαζί, της τραγούδησαν το Happy Birthday! Το πάρτι γενεθλίων της, όπου το παρών τους έδωσαν δεκάδες φίλοι της, ανάμεσά τους και ο Άγγελος Διονυσίου, κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με την Σαμπρίνα, να μην αποχωρίζεται τα στέμμα της, και νιώθοντας «βασίλισσα» ,

ευχαρίστησε άπαντες μέσω του Facebook.«Ναι ναι νιώθω βασίλισσα!!Με τόσες ευχές από εσάς οι μισές να πραγματοποιηθούν φτάνει και περισσεύει!!Το βασίλειο μας είναι να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας αγαπούν και αγαπάμε, υγεία!!Σας ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, και εύχομαι σε όλους υγεία και αγάπη!!» έγραψε χαρακτηριστικά η Σαμπρίνα, απολαμβάνοντας τα 50α γενέθλιά της, παραμένοντας τα απόλυτο θηλυκό του πενταγράμμου.

 

Last modified on 30/09/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr