Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Μιχάλης Νεοφύτου: Επιστρέφει ανανεωμένος και τραγουδά «Βλέπω κάτι όνειρα»

Μιχάλης Νεοφύτου: Επιστρέφει ανανεωμένος και τραγουδά «Βλέπω κάτι όνειρα»

Ο Μιχάλης Νεοφύτου ξεκινάει το νέο του μουσικό ταξίδι για να εκπροσωπήσει την νέα καλλιτεχνική γενιά,και σίγουρα είναι ένας από τους κύριους εκπρόσωπους της.Επιστρέφει δισκογραφικά και δηλώνει έτοιμος

να μας αναστατώσει για άλλη μια φορά.Ανανεώνεται δισκογραφικά με ένα ολοκαίνουργιο σε ήχο τραγούδι που έχει τον τίτλο «Βλέπω κάτι όνειρα».Σε μια επανακτέλεση του τραγουδιού που θα συζητηθεί.Γνώριμο και αγαπημένο τραγούδι του Τριαντάφυλλου από το 1997 σε στίχους Εύη Δρούτσα και μουσική Κωνσταντίνος Παντζής.

Remix: Γιάννης ΘάνοςΤραγούδι που αποκτά μια καινούρια ζωή και χαράσει τη δική του πορεία μέσα στον χρόνο από μία άλλη δημιουργική ματιά.Στο συγκεκριμένο τραγούδι, ο Μιχάλης βάζει τη δική του ερμηνευτική σφραγίδα και το αποτέλεσμα προμηνύεται πραγματικά εντυπωσιακό.Και πρόκειται για να μια δυναμική, ερωτική και μελωδική μπαλάντα με πολύ συναίσθημα που έρχεται να ξεχωρίσει.

 

 

 

Last modified on 09/10/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media