Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Bόσσου-Μπιθικώτσης-Τσαρούχας-Διονυσίου-Καραντίνης: Έρχονται τα Καλά Παιδιά σε μία διαφορετική μουσική πρόταση διασκέδασης στο Μπουρνάζι (εικόνες)

Bόσσου-Μπιθικώτσης-Τσαρούχας-Διονυσίου-Καραντίνης: Έρχονται τα Καλά Παιδιά σε μία διαφορετική μουσική πρόταση διασκέδασης στο Μπουρνάζι (εικόνες)

Ένα μοναδικό μουσικό «πάντρεμα»! Μια κορυφαία μουσική σύμπραξη επί σκηνής, από πέντε σπουδαίους καλλιτέχνες, που είναι πανέτοιμοι,

να ανεβάσουν τον πήχη της διασκέδασης! Σε μία ευρηματική μουσική ιδέα του επιχειρηματία Δημήτρη Βραχάμη, κάθε Τετάρτη, η Σοφία Βόσσου, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο Διαμαντής Διονυσίου και ο Μανώλης Καραντίνης, θα κάνουν στο «Αγιονέρι» στο Μπουρνάζι, το πιο ωραίο μουσικό «ταξίδι» στον χρόνο, «παντρεύοντας» τις μεγάλες επιτυχίες του χτες με το σήμερα.

Φανερά ενθουσιασμένοι και οι πέντε καλλιτέχνες, που πρόσφατα απήλαυσαν και τη φωτογράφισή τους για την αφίσα τους, με το χιούμορ και την χημεία να κυριαρχεί στο στούντιο του φωτογράφου Θωμά Μπαχτσόγλου, είναι έτοιμοι, να τα δώσουν όλα επί σκηνής, σε ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα! Τα «Καλά Παιδιά», από αυτή την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, και κάθε Τετάρτη, από τις 22.00 μμ, έρχονται στο "Αγιονέρι", για να απογειώσουν τη διασκέδασή μας!

 

Last modified on 16/10/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr