Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Droulias Brothers: Αντάλλαξαν μαντινάδες με τη Λένα Ζευγαρά on stage και προκάλεσαν ντελίριο (βίντεο)

Droulias Brothers: Αντάλλαξαν μαντινάδες με τη Λένα Ζευγαρά on stage και προκάλεσαν ντελίριο (βίντεο)

Πλήθος επωνύμων και το αδιαχώρητο κόσμου επικρατεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Tokyo Theater Athens», με τη Λένα Ζευγαρά, να έχει κερδίσει το στοίχημα και της αθηναϊκής διασκέδασης.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, που προκαλεί ντελίριο στο κοινό με το ξεσηκωτικό πρόγραμμά της και τις μεγάλες επιτυχίες του παραγωγού της Μιχάλη Τουρατζίδη, όπως το «Όνειρα», το «Αμάρτησε μαζί μου και Έλα», «Ζημιά», «Έχασα τη γη», και άλλα, το βράδυ της Παρασκευής, υποδέχτηκε επί σκηνής του hot spot διασκέδασης της Ιεράς Οδού, τους Droulias Brothers, που έσπευσαν να την απολαύσουν από κοντά, όπως και δεκάδες επώνυμοι.

Η Λένα Ζευγαρά, ως άψογη οικοδέσποινα, τους καλωσόρισε και δημόσια, ανεβάζοντάς τους on stage, όπου ο Κωνσταντίνος Δρούλιας μαζί με τον Ηλία Δρούλια, έδωσαν ρεσιτάλ μαντινάδων-αφιέρωμα στην τραγουδίστρια, με την ίδια να τους ανταποδίδει με μαντινάδα, προκαλώντας την «έκρηξη» κεφιού του κόσμου.

 

 

Last modified on 21/10/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media