Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Λένα Ζευγαρά: Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, πλήθος τραγουδιστών και σύσσωμη η showbiz διασκέδασαν μαζί της στο «Τokyo» (εικόνες)

Λένα Ζευγαρά: Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, πλήθος τραγουδιστών και σύσσωμη η showbiz διασκέδασαν μαζί της στο «Τokyo» (εικόνες)

Το «Τοkyo Theater Athens» με πρωταγωνίστρια τη Λένα Ζευγαρά, έφερε τα πάνω κάτω στον αθηναϊκό νυχτερινό χάρτη, κερδίζοντας το στοίχημα της διασκέδασης…με αποδείξεις!

Περνώντας Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, έξω από το hot spot της Ιεράς Οδού, αντικρίζοντας «ουρές» κόσμου να περιμένουν υπομονετικά να μπούνε μέσα, με την πληροφορία να έχει εξαπλωθεί, ότι για ένα τραπέζι το Σαββάτο, πρέπει πλέον να έχεις κάνει κράτηση μέρες πριν, λόγω της απίστευτης πληρότητας, όπως συμβαίνει και την Παρασκευή, το θέαμα είναι μοναδικό, πρωτόγνωρο!

Όπως μοναδική on stage είναι και η Λένα Ζευγαρά, που κατάφερε με τη μοναδική φωνή της, το εκρηκτικό της ταπεραμέντο, έχοντας στο πλευρό της τον παραγωγό της Μιχάλη Τουρατζίδη και την εταιρία της Panik Platinum, να κερδίσει την αγάπη του κόσμου και να γεμίζει ασφυκτικά το «Tokyo»!Πολλοί δε, είναι και οι επώνυμοι συνάδελφοί της, αλλά και δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, που έχουν σπεύσει να ζήσουν από κοντά μαζί της, το απόλυτο live party.

Ανάμεσά τους ο Γιώργος Παπαδόπουλος, o Κωνσταντίνος Κουφός, οι Droulias Brothers, o Θάνος Τζάνης, και άλλοι, που ως άψογη οικοδέσποινα, καλώντας τους στην σκηνή, προκάλεσαν ντελίριο στους θαμώνες, μεταξύ των οποίων , και η Χριστίνα Παππά, ο Νίκος Κοκλώνης, ο Διονύσης Αλερτάς, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Σάσα Σταμάτη!

 

Last modified on 24/10/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr