Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Γιώργος Δασκουλίδης: Θαυμάστριά του τον «έχτισε» με λουλούδια στο Bodega (εικόνες+βίντεο)

Γιώργος Δασκουλίδης: Θαυμάστριά του τον «έχτισε» με λουλούδια στο Bodega (εικόνες+βίντεο)

Τα όσα συμβαίνουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Bodega στην Πετρούπολη, έχουν γίνει το απόλυτο talk of the town στη διασκέδαση.Ο Γιώργος Δασκουλίδης, η Ελένη Καρουσάκη, η Σαμπρίνα,

μαζί με ένα επιτελείο ταλαντούχων ερμηνευτών, και με τη στήριξη του επιχειρηματία Μιχάλη Αμπαρτζάκη, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν το hot spot των δυτικών προαστίων, από όπου παρελαύνουν, επώνυμοι, επιχειρηματίες, εφοπλιστές, με τις πανάκριβες σαμπάνιες, τον λουλουδοπόλεμο και το κέφι του κόσμου, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, να έχουν την τιμητική τους.

Ο Γιώργος Δασκουλίδης, όπως και οι κυρίες του σχήματος, κλέβουν το χειροκρότημα, αλλά και εκδηλώσεις θαυμασμού, όπως συνέβη και την περασμένη εβδομάδα, με γνωστή επιχειρηματία, φίλη και θαυμάστρια του τραγουδιστή, να τον «χτίζει» με λουλούδια, από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Αυτά συμβαίνουν μόνο στο Bodega!

 

Last modified on 05/11/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media