Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Πάνος Καλίδης-TUS: Στα backstage του νέου τους βιντεοκλίπ-υπερπαραγωγή πολλών «20Κ» (εικόνες)

Πάνος Καλίδης-TUS: Στα backstage του νέου τους βιντεοκλίπ-υπερπαραγωγή πολλών «20Κ» (εικόνες)

Τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ-υπερπαραγωγή για το νέο τραγούδι του Πάνου Καλίδη και του TUS, που φέρει τον τίτλο «20Κ», ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, και σε λίγες μέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη

Siganos Music, και να προκαλέσει έκρηξη με τον trap-λαϊκό ρυθμό του! Σε μουσική του Χριστόδουλου Σιγανού και στίχους του ιδίου, που φέρει και την υπογραφή παραγωγής, αλλά και του Dj Valentino, και του Tus, το «20Κ», περνάει σε άλλη διάσταση, υπό την σκηνοθετική μαεστρία του Θάνου Λυμπερόπουλου και των «Taleban»!

Ο Πάνος Καλίδης και ο TUS, «βουτηγμένοι» σε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια, και πλαισιωμένοι από εκρηκτικές χορεύτριες, όπλα, και πανάκριβα αυτοκίνητα(Lamborghini, McLaren), απολαμβάνοντας την χλιδή του του Zambelis Athens Penthouse Spa στο Περιστέρι, χαλαρώνοντας με τα «μωρά» στο τζακούζι, και κάνοντας μπάνιο με πανάκριβες σαμπάνιες, μας ταξιδεύουν σε έναν άλλο χλιδάτο κόσμο, που είναι πολλά τα «20Κ»!

Ο Πάνος Καλίδης και ο Tus , αυτή την περίοδο εμφανίζονται με μεγάλη επιτυχία στο North μαζί με τους Λευτέρη Πανταζή και Θάνο Πετρέλη.

 

 

Last modified on 12/11/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media