Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Φανή Δρακοπούλου: Οι αποκαλύψεις για το comeback τον σύζυγό της και τη βάφτιση των διδύμων

Φανή Δρακοπούλου: Οι αποκαλύψεις για το comeback τον σύζυγό της και τη βάφτιση των διδύμων

Mε αφορμή το δυναμικό δισκογραφικό comeback της, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με τη Siganos Music και τον παραγωγό της Χριστόδουλο Σιγανό, η Φανή Δρακοπούλου υποδέχτηκε στο στούντιο

τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη, δίνοντάς της μία αποκαλυπτική συνέντευξη για το «Πρω1νό».Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, που πριν από δύο μήνες κυκλοφόρησε και το «Πετάω Ψηλά», προάγγελος της συνεργασίας της με την εταιρία της, λίγους μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων της, χάνοντας με γυμναστική, διατροφή και τον θηλασμό τα δέκα κιλά που πήρε, δεν έκρυψε το πόσο πολύ της έχει λείψει η δουλειά της, δηλώνοντας έτοιμη να επανέλθει σιγά σιγά.

«Είμαστε εδώ στο στούντιο τώρα με τον παραγωγό μου Χριστόδουλο Σιγανό και ετοιμάζουμε ωραία τραγούδια. Ήθελα να κάνω μία παύση, συν ότι ήθελα, να δημιουργήσω την οικογένειά μου σε αυτή την παύση. Όταν δημιουργείς οικογένεια, η ζωή σου αλλάζει εκατό τοις εκατό. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι αυτό που αξίζει στη ζωή, είναι μόνο η οικογένεια. Δεν μου ήρθε καθόλου απότομα η εγκυμοσύνη. Ήθελα πραγματικά εκείνη την περίοδο να δημιουργήσω οικογένεια και πολλά παιδάκια.

Τώρα ήρθαν δύο μωράκια, στο μέλλον μπορεί να κάνω και άλλα. Θα δείξει! Η εγκυμοσύνη μου ήταν πιο ήρεμη περίοδο της ζωής μου» εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η Φανή Δρακοπούλου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην τυχαία γνωριμία της με τον σύζυγό της Γιώργο Παπαδόπουλο, δικηγόρο στο επάγγελμα, που αποδείκτηκε καρμική.
«Βρήκα τον κατάλληλο άνθρωπο και προχώρησα. Γνωριστήκαμε τυχαία κάποια στιγμή, στο σαλόνι μίας δισκογραφικής εταιρίας που ήμουν τότε.» αποκάλυψε η Φανή Δρακοπούλου, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για τη βάφτιση των διδύμων τους. «Η βάφτιση θα γίνει το καλοκαίρι. Ο γιος μου θα ονομαστεί Αλέξανδρος και η κόρη μου Μιράντα Μαίρη».

 

Last modified on 13/11/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media