Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Λευτέρης Πανταζής: Θα προκαλέσει «Ταραχή» μαζί με Δημητρίου-Κοντολάζο το Σαββάτο στο «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» (βίντεο)

Λευτέρης Πανταζής: Θα προκαλέσει «Ταραχή» μαζί με Δημητρίου-Κοντολάζο το Σαββάτο στο «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» (βίντεο)

Τα «Λαϊκά που λατρέψαμε»!!! Μία μοναδική τηλεοπτική συνύπαρξη, είκοσι χρόνια μετά, του Λευτέρη Πανταζή και της Άντζελας Δημητρίου, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στον ΣΚΑΪ, αυτό το Σαββάτο 16 Νοεμβρίου.


Οι δύο μεγάλοι πρεσβευτές του λαϊκού πενταγράμμου, μαζί με τον Δημήτρη Κοντολάζο, πρωταγωνιστούν στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά», και το θερμόμετρο της διασκέδασης και της τηλεθέασης, αναμένεται να «χτυπήσει» σαραντάρια.

Υμνώντας το καλό λαϊκό τραγούδι, ο Λευτέρης Πανταζής, που αυτή την περίοδο εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στο «North», μαζί με τους Πάνο Καλίδη, Θάνο Πετρέλη και Tus, μαζί με την Άντζελα Δημητρίου και τον Δημήτρη Κοντολάζο, δίνουν όλο τους το είναι, «ταξιδεύοντάς» μας στις μεγάλες επιτυχίες του χτες και του σήμερα.

Στην Υγειά μας ρε Παιδιά | Trailer | 16/11/2019

 

Last modified on 14/11/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media