Print this page
Jenny Tsiko: H στιχουργός «αμαρτία» του «Αμάρτησε» του «Όνειρα» και μεγάλων hit

Jenny Tsiko: H στιχουργός «αμαρτία» του «Αμάρτησε» του «Όνειρα» και μεγάλων hit

Τα τελευταία χρόνια, όλοι ακούμε και χορεύουμε τα τραγούδια της, που έχουν γίνει hit, με τον στίχο της. Η Τζένη Τσικοπούλου, κατά κόσμον γνωστή ως Jenny Tsiko, που σαρώνει ως dj στα clubs, σαρώνει και στα chats,

με τις μεγάλες επιτυχίες της. Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά, είναι η δημιουργός του «Aμαρτίες» , ή αλλιώς «Αμάρτησε μαζί μου και Έλα, Έλα», που έγινε τεράστιο σουξέ από τη Λένα Ζευγαρά, όπως και άλλων μεγάλων επιτυχιών, του «Όνειρα» που συνυπογράφει με τον Βασίλη Καρρά, του «Έχασα τη γη», του «Ζημιά», του «Σήμερα και Αύριο», κάνοντας τα τελευταία χρόνια, το απόλυτο δίδυμο με τον μετρ των επιτυχιών σε μουσική, Μιχάλη Τουρατζίδη.

Η Τζένη Τσικοπούλου, που έχει μπει δυναμικά στη μουσική σκηνή, με πολλούς καλλιτέχνες να έχουν ερμηνεύσει τα τραγούδια της, όπως ο Γιώργος Τσαλίκης (Λεκές- Χαιδεμένο), ο Σάκης Αρσενίου (1 & 1), ο Κωνσταντίνος Νάζης (Μακριά σου δεν ζω) αλλά και άλλοι, κλέβει τις εντυπώσεις με το στιχουργικό της ταλέντο, την μαεστρία της στα dj sets, αλλά και την εκρηκτική της παρουσία.

 

Last modified on 26/11/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Image Gallery