Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Δασκουλίδης-Σαμπρίνα-Καρουσάκη και γνωστός επιχειρηματίας μοιράζουν ασύλληπτα δώρα στους πελάτες (εικόνες)

Δασκουλίδης-Σαμπρίνα-Καρουσάκη και γνωστός επιχειρηματίας μοιράζουν ασύλληπτα δώρα στους πελάτες (εικόνες)

Κάτι πρωτόγνωρο για τα νυχτερινά δρώμενα συμβαίνει εδώ και δύο μήνες στο νυχτερινό στέκι στην Πετρούπολη, που εμφανίζονται με τεράστια επιτυχία από τα τέλη Αυγούστου,

ο Γιώργος Δασκουλίδης, με την Σαμπρίνα και την Ελένη Καρουσάκη. Ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης “Bodega”, Μιχάλης Αμπαρτζάκης, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο που τους στηρίζει με αγάπη όλους αυτούς τους μήνες, μοιράζει μοναδικά δώρα.

Δεν είναι λίγοι οι πελάτες, που εκτός του μοναδικού προγραμμάτος που παρουσιάζουν οι τρεις ερμηνευτές, έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και να κερδίσουν πανάκριβα δώρα, εκ των οποίων, ταξίδια στο εξωτερικό, τηλεοράσεις, κινητά και άλλα πολλά.

Ευχαριστώντας για αυτό τόσο την επιχείρηση αλλά και τους τρεις καλλιτέχνες, που από την πρώτη στιγμή, ξετρελάθηκαν και υποστήριξαν την ιδέα αυτή του Μιχάλη Αμπαρτζάκη.

 

Last modified on 16/01/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr