Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Γιορτάζει το 1.000.000 που κέρδισε η Αλεξάνδρα Καραδήμα

Γιορτάζει το 1.000.000 που κέρδισε η Αλεξάνδρα Καραδήμα

Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα ικανοποίησης για έναν καλλιτέχνη, να βλέπει το νέο του τραγούδι, να αγαπιέται στο έπακρον από τον κόσμο. Έτσι και η Αλεξάνδρα Καραδήμα, νιώθει τρισευτυχισμένη και το γιορτάζει

με τους συνεργάτες της, που το «Μαζί σου», σε μουσική του Γιάννη Βαξαβανέλη και στίχους του Γιάννη Φρασέρη, μέσα σε ένα μήνα κυκλοφορίας, κατάφερε να ξεπεράσει το 1.159.000 προβολές στο Youtube. Μια πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, διαθέτοντας πλούσιο λαϊκό και ποπ ρεπορτόριο, η Αλεξάνδρα Καραδήμα, που εδώ και έναν χρόνο εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στο «Ελλάδος Εικόνες», αποτελεί το νέο ελπιφόρο αίμα του ελληνικού πενταγράμμου.

Με μία μοναδική χροιά φωνής και ένα ιδιαίτερο ταλέντο να την χαρακτηρίζει, σε συνδυασμό με τη δυναμική σκηνική της παρουσία, η Αλεξάνδρα Καραδήμα, έχει όλο το πακέτο να θέλεις να είσαι «Μαζί της» για πολλά χρόνια.

 

Last modified on 20/01/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media