Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Στις πρόβες της μεγάλης μουσικής συνάντησης στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Στις πρόβες της μεγάλης μουσικής συνάντησης στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Η συνάντηση των δύο κορυφαίων λαϊκών τραγουδιστών στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί την απόλυτη έκπληξη, και ήδη ζούνε μοναδικές στιγμές από τις πρόβες τους κιόλας! Φανταστείτε τί έχει να συμβεί on "Icon" stage!

Ο Αντύπας και ο Λευτέρης Πανταζής, ενώνουν τις δυνάμεις τους, παρουσιάζοντας το απόλυτο πρόγραμμα διασκέδασης, κεφιού, και ξεφαντώματος μέχρι το πρωί. Οι μεγάλες διαδρομές των δύο καλλιτεχνών δίνουν ραντεβού την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή Σάββατο, για να αλλάξουν τα δεδομένα της διασκέδασης στην πόλη.

«Άραγε; Το πες στον παπά, γιατί όταν Οδηγώ και σε σκέφτομαι...και είμαι Ανεβασμένος...θέλω να βρεθώ πάνω σε Μαγικά Χαλιά, αλλά Ώρες Ώρες με πιάνει μια τρέλα να σου τηλεφωνήσω, και να σου πω, πώς δεν είμαι Άπιστος, και πως το Ωραιότερο πλάσμα του κόσμου για μένα είσαι εσύ...και σε Νοσταλγώ... και νιώθω Ταραχή....και τριγυρίζω....ώσπου Καταιγίδα έρχεται όταν σε είδα και σου λέω...Ξαναγύρισες ε;;;»!!!!

Όλες οι μουσικές απαντήσεις θα δοθούν στην μεγάλη πρεμιέρα του Λευτέρη Πανταζή και του Αντύπα, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, με τον παλμό του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού, να «χτυπάει» στο ICON της συμπρωτεύουσας.

https://www.facebook.com/watch/?t=8&v=1432213873652408

 

 

Last modified on 30/01/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr