Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Το μεγάλο comeback στις αθηναϊκές πίστες μαζί με τον Αλέκο Ζαζόπουλο (εικόνες+βίντεο)

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Το μεγάλο comeback στις αθηναϊκές πίστες μαζί με τον Αλέκο Ζαζόπουλο (εικόνες+βίντεο)

Μία σπουδαία μουσική συνάντηση, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πριν από λίγες μέρες όσοι βρέθηκαν στα «Λαδάδικα» στην Αθήνα, όπου το παρών του έδωσε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος,

θέλοντας να τιμήσει τον Αλέκο Ζαζόπουλο, και μιλώντας με συγκινητικά λόγια για εκείνον, να ανακοινώσει και επίσημα τη συνεργασία τους, που θα φέρει σε λίγες μέρες τα πάνω κάτω στην νυχτερινή αθηναϊκή διασκέδαση.

Ο σπουδαίος Μάκης Χριστοδουλόπουλος, διανύοντας την καλύτερη περίοδο της ζωής του, κάνει το δυναμικό comeback του, υποσχόμενος να εκτοξεύσει στα ύψη, το αυθεντικό λαϊκό και δημοτικό τραγούδι. Διαθέτοντας μία μεγάλη προίκα επιτυχιών, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ενώνει τις δυνάμεις του με τη νέα πολλά υποσχόμενη γενιά του λαϊκού πενταγράμμου, που ακούει στο όνομα Αλέκος Ζαζόπουλος, και μαζί, θα μας παρουσιάσουν κάτι μοναδικό στο νέο hot spot της Πέτρου Ράλλης 29 και Κρήτης 1 στον Ταύρο, που λέγεται «VOICE Αθηνών».

Το «VΟΙCE Αθηνών» αυτές τις μέρες ανακαινίζεται πλήρως, για να υποδεχτεί το πιο αυθεντικό λαϊκό σχήμα διασκέδασης. Μαζί με τους Μάκη Χριστοδουλόπουλο και Αλέκο Ζαζόπουλο, δύο υπέροχες φωνές, η Εύα Μιλλή και η Φανή Αβραμίδου, αλλά και ο εγγονός του τεράστιου ερμηνευτή, Μάκης Χριστοδουλόπουλος junior, αλλά και ένα επιτελείο ταλαντούχων ερμηνευτών, που από την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, θα απογειώνουν το κέφι και το καλό τραγούδι.

Ένα διαφορετικό πρόγραμμα, μία νέα πρόταση στην αθηναϊκή διασκέδαση, αφού οι πόρτες του VOICE Αθηνών, θα ανοίγουν από τις 10.00 το βράδυ, για φαγητό, και λίγο μετά τα μεσάνυχτα, το ξεφάντωμα θα «χτυπάει» κόκκινο.

https://www.facebook.com/watch/?t=9&v=854613898319703

 

 

Last modified on 12/02/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media