Print this page
Celine Dion: Ανυπομονώ να βγω στη σκηνή και να τραγουδήσω

Celine Dion: Ανυπομονώ να βγω στη σκηνή και να τραγουδήσω

Η Celine Dion έρχεται στη χώρα μας στις 31 Ιουλίου 2020 στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, COURAGE WORLD TOUR φέρνοντας στις αποσκευές τις αγαπημένες μας επιτυχίες καθώς και το νέο ομώνυμο

άλμπουμ της. Η μία από τις πλέον αναγνωρισμένες σούπερ σταρ στην ιστορία της ποπ μουσικής παραχώρησε συνέντευξη στο «Έθνος της Κυριακής» και και μίλησε για τη μεγάλη αυτή περιοδεία που ξεκινά.

«Είμαι ενθουσιασμένη και αισθάνομαι πεταλούδες στο στομάχι που μιλάμε γι’ αυτό, γιατί είναι κάτι αρκετά μεγάλο. Υπάρχει σημαντική δουλειά πίσω από αυτό, πολλοί εμπλεκόμενοι, αρκετό πάθος, μεγάλη αφοσίωση. Έχουμε αφιερώσει ατέλειωτες ώρες πίσω από κάθε λεπτομέρεια, καθώς αυτό που θέλουμε είναι να χαρούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι, παρόλο που όλοι γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να τους ικανοποιήσουµε όλους. Βέβαια, μεταξύ µας, αυτό που θέλω είναι να τους ευχαριστήσω όλους. Δεν ξέρω αν αυτό είναι δυνατόν. Θα δείξει» αναφέρει η Celine Dion.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

Last modified on 02/03/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr