Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Mατθαίος Γιαννούλης: Σε νέα δισκογραφική στέγη και με τραγούδι-έκπληξη (βίντεο)

Mατθαίος Γιαννούλης: Σε νέα δισκογραφική στέγη και με τραγούδι-έκπληξη (βίντεο)

Την πιο δημιουργική καλλιτεχνική του περίοδο βιώνει ο Ματθαίος Γιαννούλης, που εδώ και λίγο καιρό, ανήκει επίσημα στην δισκογραφική εταιρία των επιτυχιών, «Siganos Music».

Ο μεγάλος πρεσβευτής του νησιώτικου τραγουδιού, έδωσε τα χέρια με τον Χριστόδουλο Σιγανό και μαζί με τον Βαλεντίνο, ετοιμάζουν σπουδαία μουσικά πράγματα.
Ο Ματθαίος Γιαννούλης, μετρώντας δεκάδες χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, εκατοντάδες τραγούδια στο βιογραφικό του, και έχοντας κερδίσει και την αγάπη της νεολαίας, επιστρέφει δισκογραφικά, με μία ξεσηκωτική διασκευή, που θα αποτελέσει το απόλυτο club hit, που δεν θα επιτρέψει σε κανέναν, να μην θέλει να το χορέψει ή να το τραγουδήσει.

Η διαχρονική επιτυχία του , «Πες του Να πάει ΝΑ», σε μουσική και στίχους του Ματθαίου Γιαννούλη, επανακυκλοφορεί στην πιο εκρηκτική dance version της, σε ενορχήστρωση του Γιάννη Ιερεμία και με την σφραγίδα επιτυχίας του Χριστόδουλου Σιγανού, που φέρει και τη διεύθυνση παραγωγής.

Το «Πες του Να πάει ΝΑ» με τον Ματθαίο Γιαννούλη, κυκλοφορεί σύντομα από τη Siganos Music!

 

 

 

Last modified on 28/04/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media