Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

O Έλληνας «Joker» φαινόμενο της pop και trap σκηνής: Ο Αrva και ο Joker  (βίντεο)

O Έλληνας «Joker» φαινόμενο της pop και trap σκηνής: Ο Αrva και ο Joker (βίντεο)

Ένας σπουδαίος καλλιτέχνης-ράπερ, ήρθε να προστεθεί στην δισκογραφική οικογένεια της «CSI», του ανερχόμενου θυγατρικού label της Siganos Music, που κρύβεται πίσω από τις επιτυχίες μεγάλων καλλιτεχνών.

Ο ΑRVA, θεωρείται ως το φαινόμενο της ελληνικής pop και mainstream trap σκηνής, και όχι άδικα, αφού στο βιογραφικό του έχει, περισσότερα από 30 music videos, δεκάδες συνεργασίες, σπουδαίες συμμετοχές σε φεστιβάλ, σε Ελλάδα και εξωτερικό, που έχουν προσελκύσει πολλές δεκάδες χιλιάδες κόσμου, όπως αντίστοιχα, releases και majors labels, ενώ το κανάλι του στο Youtube, σπάει κάθε ρεκόρ με 175.000 συνδρομητές!

Ο Arva, Γιώργος Αρβανιτίδης, γιος του γνωστού Έλληνα σκηνοθέτη, Δημήτρη Αρβανίτης, ενώνει τις δυνάμεις του με τη «CSI» και τον Χριστόδουλο Σιγανό, που υπογράφει και την παραγωγή, και το «Joker», κλέβει την παράσταση….

Με ένα ευρηματικό σενάριο, ο σκηνοθέτης Lewis Dodds, μεταμορφώνει τον Arva σε Joker, που περιπλανιέται σε ένα νεκροταφείο, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη, μαζί με το μυστήριο, τον στίχο και τον ρυθμό…

Απολαύστε το:

 

Last modified on 20/05/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media