Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Αντώνης Φωκάς: Μας απογειώνει με το νέο του τραγούδι κατά του κορωνοϊού: Ακούστε το  (Βίντεο)

Αντώνης Φωκάς: Μας απογειώνει με το νέο του τραγούδι κατά του κορωνοϊού: Ακούστε το (Βίντεο)

Φρέσκο, μοντέρνο, ανεβαστικό, ξεσηκωτικό, αισιόδοξο, ελπιδοφόρο, είναι το νέο τραγούδι του Αντώνη Φωκά, με τίτλο «Ξεπερνάμε τον…. ΓΑΜΩ-ΙΟ», που μόλις κυκλοφόρησε από την «Heat The Label»,

θυγατρική της Siganos Music. Με την σφραγίδα επιτυχίας του hit maker Χριστόδουλου Σιγανού, που υπογράφει τη διεύθυνση παραγωγής και τη μουσική μαζί με τον Αντώνη Φωκά, αλλά και τους στίχους μαζί με τους Valentino, Ρούλη Μακρίδη, και Αντώνη Φωκά, υπό την ενορχήστρωση του Χριστόδουλου Σιγανού και του Γιάννη Ιερεμία, το «Ξεπερνάμε…τον ΓΑΜΩ-ΙΟ», σε συνεπαίρνει με τον ποπ ρυθμό του, ενώ απογειώνεται από το mix του Giorgos Reisopoulos.

Mε μία χαρακτηριστική φωνή, που «παντρεύει» τον ποπ ρυθμό με τα πιο λαϊκά μουσικά μονοπάτια, ο Αντώνης Φωκάς, που ξεχώρισε μέσα και από τη συμμετοχή του στο X-Factor το 2016, μας αποδεικνύει, πώς ο έρωτας και το μαζί των ανθρώπων, μπορούν να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε κάθε δύσκολη κατάσταση, όπως και τον κορωνοϊό.

«Mαζί πετάμε, στα αστέρια πάμε, και ξεπερνάμε τον… ΓΑΜΩ-ΙΟ» ερμηνεύει ο Αντώνης Φωκάς, και από το πρώτο άκουσμά του, «πετάς», «ταξιδεύεις» στα αστέρια, από την μελωδία και τη φωνή του.
Απολαύστε το!

 

Last modified on 26/05/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media