Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Πανταζής & Devis: Μετά από τα 13 εκατομμύρια στο Youtube κάνουν νέο Like στην επιτυχία (βίντεο)

Πανταζής & Devis: Μετά από τα 13 εκατομμύρια στο Youtube κάνουν νέο Like στην επιτυχία (βίντεο)

Ο τίτλος του και μόνο, το κάνει viral, από το πρώτο κιόλας άκουσμά του… Το «Like» αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, στα social media, και ο Λευτέρης Πανταζής, ως παραγωγός χρόνια τώρα,

του Devis, εμπνεύστηκε κάτι πολύ δυνατό αλλά και «Like» για εκείνον…. «Κάνε ένα Like, δεν θα χρεωθείς», σε μουσική και στίχους του Στέλιου Χρόνη, που μόλις κυκλοφόρησε από τη «Heat The Label», θυγατρική της Siganos Music, και το μουσικό αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό, ξεσηκωτικό, και αναμφισβήτητα θα αποτελέσει το απόλυτο summer hit, που θα σαρώσει για μία ακόμη φορά, σε Ελλάδα και Αλβανία.

Με καταγωγή από την Αλβανία, και μία σημαντική μουσική σταδιοδρομία στην Ελλάδα, όπου είναι ιδιαίτερα αγαπητός, αλλά και μία τεράστια καριέρα στη γείτονα χώρα, ο Devis, που χρίζει χρόνια τώρα, την στήριξη του Λευτέρη Πανταζή, με το προηγούμενο ντουέτο τους «M’αγαπάς, Σε αγαπώ πολύ/ A me do…Un’te dua shum», που «πάντρεψε» τις δύο γλώσσες, να έχει στεφθεί με 13.000.000 views στο Youtube, έρχονται να μας κάνουν το πιο μελωδικό «LIKE», που θα χορευτεί πολύ…
Τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ, έγιναν σε υπερσύγχρονο στούντιο στα Τίρανα, υπό την σκηνοθεσία της διάσημης εταιρίας Max Production, απογειώνοντας το «Like» του Devis και του παραγωγού του, Λευτέρη Πανταζή.
Κυκλοφορεί από την Heat The Label! Απολαύστε το!

 

 

Last modified on 04/06/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media