Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Το official remix του «Πάντα για μας καλοκαίρι» με την υπογραφή του Dj Valentino (βίντεο)

Το official remix του «Πάντα για μας καλοκαίρι» με την υπογραφή του Dj Valentino (βίντεο)

Το official remix του «Πάντα για μας καλοκαίρι» με την υπογραφή του Dj Valentino (βίντεο) Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε για τον Valentino, το νέο τραγούδι της Τζένης Γεωργιάδη, με τίτλο «Πάντα για εμάς Καλοκαίρι»,

σε μουσική του Στέφανου Κορκολή και στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση, που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κόσμου, αλλά και 850.000 προβολές στο Youtube.

Ο γνωστός dj και hit maker των πιο δημοφιλή remix, του έδωσε τη δική του ανεβαστική «πινελιά», μετατρέποντάς το, σε ότι πιο ρυθμικό έχουμε ακούσει! Η πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, με καταγωγή από την Τήνο, όπου οπτικοποιήθηκε και το νέο της τραγούδι, ενώνει τις δυνάμεις της με τον Valentino, και το μουσικό αποτέλεσμα, είναι εκρηκτικό, αποτελώντας ήδη, το must club hit!

Το official remix του «Πάντα για εμάς καλοκαίρι», με την υπογραφή του Valentino, κυκλοφορεί από την «Heat the Label», θυγατρική της Siganos Music.
Απολαύστε το!

 

 

Last modified on 15/06/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media