Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

«Σε ποιο κρεβάτι»: Το νέο ανεβαστικό τσιφτετέλι της Naya (βιντεοκλίπ)

«Σε ποιο κρεβάτι»: Το νέο ανεβαστικό τσιφτετέλι της Naya (βιντεοκλίπ)

Με ένα ανεβαστικό τσιφτετέλι, με την υπογραφή του hit maker, Χριστόδουλου Σιγανού, επιστρέφει δισκογραφικά η Naya. Η εκρηκτική ερμηνεύτρια, απογειώνει το σε «Σε ποιο κρεβάτι», σε μουσική του Χριστόδουλου Σιγανού

και του Γιάννη Ιερεμία και σε στίχους του Χριστόδουλου Σιγανού και του Valentino, που μόλις κυκλοφόρησε από τη Siganos Music, και κερδίζει τις εντυπώσεις με τον ρυθμό του!

Η Naya, ανανεωμένη και με νέο look, μπαίνει στο πετσί του ρόλου, και με την σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιώργου Μπενιουδάκη, σε διεύθυνση παραγωγής του Γιάννη Μαχαίρα, αλλά και με τις εντυπωσιακές χορογραφίες του Τάσου Ξάρχο, η οπτικοποίηση του «Σε ποιο κρεβάτι», είναι ότι πιο σύγχρονο, φρέσκο και μοντέρνο, έχουμε δει.

Η Νaya, και το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Σε ποιο κρεβάτι», έρχεται με φόρα να γίνει το απόλυτο summer hit, αλλά και ο ύμνος των γυναικών, που βίωσαν την απιστία, ή το αντίθετο;

Οι απαντήσεις έρχονται μέσα από το «Σε ποιο κρεβάτι» της Νaya.

Απολαύστε το!

 

 

Last modified on 23/06/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media