Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Χρήστος Σεβαστός: Κάνει τη μουσική διαφορά με το ζεϊμπέκικό του «Πάλι Ξημέρωμα» (βίντεο)

Χρήστος Σεβαστός: Κάνει τη μουσική διαφορά με το ζεϊμπέκικό του «Πάλι Ξημέρωμα» (βίντεο)

Με ένα ζεϊμπέκικο, επέστρεψε δισκογραφικά, ο Χρήστος Σεβαστός. Ο πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία του με την Heat The Label και τη Siganos Music, ερμηνεύει το «Πάλι Ξημέρωμα»,

ένα αυθεντικό ζεϊμπέκικο, με την υπογραφή σε μουσική και στίχους , του Σπύρου Μειδάνη… Με τον λαϊκό ρυθμό να έχει επιστρέψει στα μουσικά δρώμενα, ο Χρήστος Σεβαστός, που έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια, απογειώνει με το μοναδικό ηχόχρωμά του, το «Πάλι Ξημέρωμα», και με την ενορχήστρωση των Γιάννη Ιερεμία και Γιάννη Φουστέρη, και με το όνομα του Χριστόδουλου Σιγανού στη διεύθυνση παραγωγής, το μουσικό αποτέλεσμα, κερδίζει ήδη τις καλύτερες κριτικές.

Ο Χρήστος Σεβαστός, μέσα από το «Πάλι Ξημέρωμα», αναδεικνύει τις ερμηνευτικές ικανότητες, αποδεικνύοντας πώς είναι, το ελπιδοφόρο «αίμα» της νέας μουσικής γενιάς.

Κυκλοφορεί από τη «Heat The Label». Απολαύστε το!

 

Last modified on 24/06/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media