Print this page
Θάνος Τζάνης: Επανεκτελεί και απογειώνει το «Ένα Θα Σου Πω» που ερμήνευσε ο Πασχάλης Τερζής (βίντεο)

Θάνος Τζάνης: Επανεκτελεί και απογειώνει το «Ένα Θα Σου Πω» που ερμήνευσε ο Πασχάλης Τερζής (βίντεο)

Το καλό λαϊκό τραγούδι, υπηρετεί για μία ακόμη φορά ο Θάνος Τζάνης.Ο πολλά υποσχόμενος λαϊκός ερμηνευτής, βίωσε τη μεγάλη τιμή, δύο σπουδαίες προσωπικότητες του μουσικού στερεώματος,

ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Κυριάκος Ντούμος, να του δώσουν το πολυπόθητο «ναι», να ερμηνεύσει εκ νέου το «Ένα Θα Σου Πω», που αγαπήσαμε από τον Πασχάλη Τερζή.

Ο Θάνος Τζάνης αγαπώντας χρόνια τώρα αυτή την λαϊκή μπαλάντα, όπως και τον τεράστιο Θεσσαλονικιό ερμηνευτή, έδωσε όλο του το μουσικό είναι, απογειώνοντας με την χαρακτηριστική λαϊκή χροιά της φωνής του, το «Ένα Θα Σου Πω», που κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική εταιρία Heaven Music!

Το «Ένα Θα Σου Πω», ήταν ένα όνειρο ζωής για τον Θάνο Τζάνη, που η ενορχήστρωση του Σάκη Φράγκου, στη μουσική που έγραψε ο Λάκης Παπαδόπουλος και στους στίχους ο Κυριάκος Ντούμος, το χαρακτηρίζουν, ως ένα στολίδι του λαϊκού ρεπερτορίου, με τους ήχους του μπουζουκιού, να έχουν πάλι την τιμητική τους.

Απολαύστε το «Ένα Θα Σου Πω», από τον Θάνο Τζάνη!

 

 

Last modified on 07/07/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media

Image Gallery