Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Το αδιαχώρητο επωνύμων στο πάρτι γενεθλίων του «Bodega» με Δασκουλίδη-Καρουσάκη-Σαμπρίνα (εικόνες)

Το αδιαχώρητο επωνύμων στο πάρτι γενεθλίων του «Bodega» με Δασκουλίδη-Καρουσάκη-Σαμπρίνα (εικόνες)

Πλήθος επωνύμων ερμηνευτών, έδωσαν το παρών τους, στο λαμπερό πάρτι γενεθλίων, που διοργάνωσε για τα τέσσερα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του, το «Bodega» στην Πετρούπολη.

Το βράδυ της Τρίτης, ο επιχειρηματίας του hot spot διασκέδασης των δυτικών προαστίων, Μιχάλης Αμπαρτζάκης, αλλά και οι πρωταγωνιστές του σχήματος που έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά στη διασκέδαση κάθε Παρασκευή και Σάββατο, Γιώργος Δασκουλίδης, Ελένη Καρουσάκη, Σαμπρίνα, μαζί με ένα επιτελείο ταλαντούχων ερμηνευτών, όπως ο Τάκης Άνθης, ο Γιώργος Λέξης, η Ζέτα Μακρή κ.α, υποδέχτηκαν τους vip φίλους τους και δεκάδες κόσμου, όπου μαζί, το γιόρτασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μεταξύ των επώνυμων θαμώνων, συναντήσαμε τον Χάρη Κωστόπουλο, τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, τον Αλέκο Ζαζόπουλο, τον Γιάννη Τάσσιο, τον Χάρη Ακριτίδη, τη Μαρία Ιακώβου, την Έλενα Χαραμή, τον Χάρη Σιανίδη και άλλους πολλούς, που έσπευσαν να ευχηθούν το Happy Birthday στο «Bodega» και στον Μιχάλη Αμπαρτζάκη.

Last modified on 17/07/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr