Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Λευτέρης Πανταζής & Ριχάρδος: Τι «ψήνεται» μεταξύ τους στη νυχτερινή Αθήνα;

Λευτέρης Πανταζής & Ριχάρδος: Τι «ψήνεται» μεταξύ τους στη νυχτερινή Αθήνα;

Η χθεσινοβραδινή νυχτερινή έξοδος του Λευτέρη Πανταζή, με τον γνωστό επιχειρηματία Ριχάρδο Μυλωνά, ξέσπασε πολλούς ψίθυρους στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, για το τι συμβαίνει, το τι «ψήνεται» μεταξύ τους.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και ο Mr Club 22, που τον τελευταίο χρόνο έχει μπει δυναμικά και με επιτυχία στον χώρο της διασκέδασης, με διάθεση αλλά και τις ικανότητες, να φέρει τα πάνω κάτω στα αθηναϊκά δρώμενα, διασκέδασαν μαζί το βράδυ της Πέμπτης στο Frangelico, ενώ δεν σταμάτησαν να συζητούν. Κάνοντας πολλούς να καταλάβουν, ή ακόμα και να υποθέσουν, ότι ο «βασιλιάς» του χρυσού αλλά και ο νούμερο ένα διασκεδαστής, βρίσκονται σε συζητήσεις, για κάτι πολύ δυνατό για τον χειμώνα, με ένα πρόγραμμα διασκέδασης, που θα κάνει όλη την Αθήνα να παραμιλήσει!


Ο Λευτέρης Πανταζής, αποτελεί τον διακαή πόθο πολλών νυχτερινών επιχειρηματιών, αφού έρχεται από πολλές δυνατές νυχτερινές συνεργασίες, τα τραγούδια του σαρώνουν, όπως το, το «Το πα στον Παπά», με την υπογραφή του παραγωγού του, Χριστόδουλου Σιγανού, αλλά και το πρόσφατο με τίτλο «Σε Λίγα Τετραγωνικά», μέσα σε ένα μήνα κυκλοφορίας, ξεπέρασε τα 4.000.000 προβολές στο Youtube, ενώ ο Ριχάρδος Μυλωνάς, αποτελεί έναν από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματίες, και η σύμπραξή τους, μόνο «χρυσός», θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

 

Last modified on 24/07/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr