Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Αθηναΐς: Θα θες να λικνιστείς με το νέο της τραγούδι «Θα Κάνω Το Σωστό» (βίντεο)

Αθηναΐς: Θα θες να λικνιστείς με το νέο της τραγούδι «Θα Κάνω Το Σωστό» (βίντεο)

Η χαρακτηριστική χροιά της φωνής της, από το πρώτο κιόλας άκουσμά της, σε καθηλώνει. Το μοναδικό της ηχόχρωμα, σε συνδυασμό με την σκηνική της παρουσία, το ταπεραμέντο, και την αγάπη της για τη μουσική,

συνθέτουν το πακέτο, που χρειάζεται μία καλλιτέχνιδα για να ξεχωρίσει!  Και το όνομα αυτής, Αθηναΐς, που μας συστήνεται δισκογραφικά, με το «Θα Κάνω Το Σωστό», κάνοντας ποδαρικό στη νεοσύστατη δισκογραφική εταιρία «G Music», που φέρει μεγάλη εμπειρία στις «πλάτες» της, αφού πρωτεργάτης αυτής, είναι ο Γιάννης Μαλλιάς, ένας σπουδαίος εκπρόσωπος του μουσικού πενταγράμμου, που το όνομά του, είναι συνυφασμένο στιχουργικά, με τα σουξέ πολλών καλλιτεχνών, που μαζί με ένα επιτελείο ικανότατων συνεργατών, έρχονται να κάνουν τη διαφορά στην ελληνική δισκογραφία.

Η Αθηναΐς, με τη φωνή και τον ρυθμό της, απογειώνει το «Θα Κάνω το Σωστό», μία λαϊκό δημοτική ρούμπα, που παντρεύει τον μοντέρνο ρυθμό, με τα πιο παραδοσιακά-δημοτικά ακούσματα, σε μουσική του Άγγελου Ανδρεάτου και στίχους του Ιωάννη Ραφτόπουλου.

Μία νέα πολλά υποσχόμενη φωνή, ένα νέο πρόσωπο, μία ταλαντούχα ερμηνεύτρια, που έρχεται να δώσει το στίγμα της στα μουσικά δρώμενα, αλλά και «Θα κάνει το σωστό», κυκλοφορώντας το πρώτο της τραγούδι από τη «G Music», με έδρα της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που δίνει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες, να τους «χτίσει» και να τους βοηθήσει να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα στο πεντάγραμμο.

Γνωρίστε, ακούστε απολαύστε, και λικνιστείτε με την Αθηναΐς στο «Θα Κάνω Το Σωστό»!

 

 

 

 

Last modified on 27/07/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media