Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Μάκης Δημάκης: Sold out και ντελίριο στο πρώτο live του summer tour του στην Καλαμάτα (εικόνες+βίντεο)

Μάκης Δημάκης: Sold out και ντελίριο στο πρώτο live του summer tour του στην Καλαμάτα (εικόνες+βίντεο)

Με τεράστια επιτυχία, ξεκίνησε το live summer tour του ο Μάκης Δημάκης, με πρώτο του σταθμό την Καλαμάτα, όπου ο τραγουδιστής βίωσε μοναδικές στιγμές. Η εμφάνισή του στο ειδικά διαμορφωμένο,

με όλα τα μέτρα ασφαλείας, Arena Music Hall στην Καλαμάτα, το περασμένο Σάββατο, προκάλεσε ντελίριο κεφιού στον κόσμο, που είχε την ανάγκη να γλεντήσει μαζί του!Ο δημοφιλής ερμηνευτής, έδωσε on stage, όλο το ερμηνευτικό του «είναι», θέλοντας να κάνει τον κόσμο να περάσει καλά, να ξεφύγει από τη δύσκολη καθημερινότητα, και ενωμένοι ως μία φωνή, να ερμηνεύσουν από κοινού, το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Όλα Πάνε μια Χαρά», σε μουσική και διεύθυνση παραγωγής του Γιάννη Φρασέρη και στίχους του Ανδρέα Κίκα, που μέσα σε ένα μήνα κυκλοφορίας, σαρώνει στο Youtube!

Ο Μάκης Δημάκης, ένιωσε την ανάγκη μάλιστα, να ευχαριστήσει από το μικρόφωνο τους Καλαματιανούς, που έδωσαν το δυναμικό παρών τους, ακολουθώντας τον, στο πιο ξεσηκωτικό live, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Last modified on 28/07/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media