Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Κάτι μουσικό «ψήνεται» με Γρηγόρη Μπιθικώτση και Βασίλη Δήμα

Κάτι μουσικό «ψήνεται» με Γρηγόρη Μπιθικώτση και Βασίλη Δήμα

Στη Μύκονο συναντήθηκαν ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και ο Βασίλης Δήμας, και είχαν πολλά να πούνε. Ο μεν Γρηγόρης, ζει πλέον μόνιμα στο νησί, λόγω του επικείμενου γάμου του με την Ελένη Τσιριγκάκη

στις 6 Σεπτεμβρίου, και της νέας του εκεί ζωής, ενώ ο δε Βασίλης, εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στο 4711… Σύμφωνα όμως με τους επαΐοντες, η συζήτησή τους, δεν ήταν μόνο φιλική, συναδελφική, με τους δυο τους να έχουν μεγάλη εκτίμηση ο ένας για τον άλλον, αλλά όπως ακούστηκε, ετοιμάζουν κάτι μουσικό από κοινού… Σύμφωνα με τους ψίθυρους που κυκλοφόρησαν στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, ο Βασίλης Δήμας, που εκτός από σπουδαίος ερμηνευτής, είναι και σπουδαίος μουσικοσυνθέτης-στιχουργός, φέροντας την υπογραφή πολλών hits, ετοιμάζει το νέο τραγούδι-έκπληξη του Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Μια μουσική συνεργασία, που αν συμβεί, θα έχει ένα πολύ ωραίο και μελωδικό αποτέλεσμα, που θα αποτελέσει πρόταση στην ελληνική δισκογραφία.
Μάλιστα, λίγο μετά τη συνάντησή τους, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, εξομολογήθηκε και δημόσια την εκτίμηση που έχει στον Βασίλη Δήμα, με ένα post στον λογαριασμό του.

«Ευχάριστη συνάντηση με τον Βασίλη Δήμα, στον Γυαλό. Ένας γελαστός και ταλαντούχος καλλιτέχνης», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αναμένουμε να δούμε τι ετοιμάζουν, Γρηγόρης Μπιθικώτσης και Βασίλης Δήμας.

 

 

Last modified on 29/07/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr