Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Χρίστος Αντωνιάδης: Ξεσηκώνει με το νέο τσιφτετέλι του «Στις 3 τα Ξημερώματα» (βίντεο)

Χρίστος Αντωνιάδης: Ξεσηκώνει με το νέο τσιφτετέλι του «Στις 3 τα Ξημερώματα» (βίντεο)

Ανανεωμένος και με ένα τραγούδι έκπληξη, επέστρεψε δισκογραφικά ο Χρίστος Αντωνιάδης, κερδίζοντας για μία ακόμη φορά, την αγάπη του κόσμου, που έχει «αγκαλιάσει» το νέο του τραγούδι,

με εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο Youtube.«Στις 3 τα Ξημερώματα», μας ξεσηκώνει με τη φωνή του ο Χρίστος Αντωνιάδης, και μας καλεί να λικνιστούμε στο ρυθμό του, αφού πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τσιφτετέλι, σε στίχους του ραδιοφωνικού και μουσικού παραγωγού Terry Πετρά, μουσική του Γιώργου Μαργέτη, ενορχήστρωση του Στάθη Λαγογιάννη και του Headroom Studios, που κυκλοφόρησε από την Paper Music.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής, εντυπωσιάζει με την ερμηνεία του και το υποκριτικό του ταλέντο στο βιντεοκλίπ, που οπτικοποίησε ο Dj Airth, που παράλληλα με τους Vegas, όπου πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια, ξεδιπλώνει σιγά σιγά και την αγάπη του για την σκηνοθεσία! Ποια είναι όμως η γυναίκα, που τον κάνει να την ψάχνει «Στις 3 Τα Ξημερώματα»; Αυτή δεν είναι άλλη, από την Αναστασία Γιουσέφ, που συμμετέχει στο βιντεοκλίπ, και αναστατώνει με την εμφάνισή της, «Στις 3 τα Ξημερώματα».

 

Last modified on 05/10/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media