Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Το τραγούδι που έχει γίνει viral στο Τik Tok στον ρυθμό της Μαρίας Τσοπέη (βίντεο)

Το τραγούδι που έχει γίνει viral στο Τik Tok στον ρυθμό της Μαρίας Τσοπέη (βίντεο)

Ιδιαίτερη αίσθηση κατάφερε να προκαλέσει, αλλά και να κερδίσει την αγάπη του κόσμου, το νέο τραγούδι της Μαρίας Τσοπέη. Ερμηνεύοντας το «Καλύτερα Ελεύθερη», σε στίχους του Γιάννη Μαλλιά και μουσική του Πέτρου Ίμβριου,

εγκαινιάζοντας παράλληλα τη συνεργασία της με την ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη δισκογραφική εταιρία G Music, η θεσσαλονικιά ερμηνεύτρια, έχει κάνει σύσσωμο το Tik Tok, να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας με τον ρυθμό της, και να κάνει viral slogan, το τραγούδι της «Καλύτερα Ελεύθερη», κάτι που την έχει «εκτοξεύσει» στα ουράνια της ευτυχίας.

Διανύοντας την καλύτερη φάση της ζωής της, με το νέο της τραγούδι να γίνεται hit, και να ηχεί στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της Αθήνας και της επαρχίας, αλλά και στα clubs, η Μαρία Τσοπέη μπορεί μουσικά να προτείνει «Καλύτερα Ελεύθερη», στην προσωπική ζωή της όμως δηλώνει "Καλύτερα Δεσμευμένη", αφού δηλώνει ερωτευμένη, ενώ περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του μακροχρόνιου έρωτά της, με τον μετρ των επιτυχιών και ψυχή της G Music, Γιάννη Μαλλιά.

Πάρτε μία μικρή γεύση από τι συμβαίνει στο Tik Tok!

 

 

Last modified on 20/10/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media