Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Σταμάτης Γονίδης: Ετοιμάζει το πρώτο interactive Global live streaming concert στις 14 Φλεβάρη

Σταμάτης Γονίδης: Ετοιμάζει το πρώτο interactive Global live streaming concert στις 14 Φλεβάρη

Ύστερα από την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού «Γυναίκα είναι», αλλά και του τελευταίου του single που κυκλοφόρησε την παραμονή της πρωτοχρονιάς με τίτλο «Δεν σε θέλω», ο Σταμάτης Γονίδης,

επιστρέφει με κάτι ανατρεπτικό που θα συζητηθεί. Στις 14 Φεβρουαρίου 2021, την ημέρα των ερωτευμένων, ο μοναδικός rock λαϊκός τραγουδιστής που έχουμε στην Ελλάδα, πρόκειται να πραγματοποιήσει ένα International Live Streaming Concert, μια ωδή στον έρωτα.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, σκοπεύει να μπει στα σπίτια και τα σαλόνια όλων όσοι τoν αγαπούν και τον θαυμάζουν με ένα μοναδικό global concert, στο οποίο μάλιστα θα δέχεται και «παραγγελιές» τραγουδιών, καθώς απέναντί του την ώρα της συναυλίας θα έχει ένα τεράστιο monitor, που θα είναι ο δίαυλος επικοινωνίας του με τον κόσμο.

Από εκεί θα διαβάζει τα τραγούδια που θέλουν να ακούσουν οι φίλοι του από την Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία και θα τους τα αφιερώνει την ίδια στιγμή!

Ουσιαστικά, πρόκειται για το πρώτο Global interactive live streaming concert, καθώς ο καλλιτέχνης θα έχει άμεση επαφή με τον κόσμο. Στην συγκεκριμένη συναυλία πρόκειται να λάβουν μέρος φίλοι και καλλιτέχνες, όλοι καλεσμένοι του Σταμάτη που θα προκαλέσουν αίσθηση όταν ανακοινωθούν, καθώς η συνύπαρξή τους on stage θα έχει ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα.

Για ακόμα μια φορά, ο Σταμάτης Γονίδης πρωτοπορεί και βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από την εποχή, με μοναδικό στόχο την διασκέδαση του κόσμου. Η συναυλία θα έχει διάρκεια δύο ώρες και θα ξεκινήσει στις 21:00. Stay tuned για περισσότερες λεπτομέρειες μέσα στις επόμενες μέρες...

Προμηθευτείτε τε εισιτήριά σας, με ένα click στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://liveart.gr/

Last modified on 19/01/2021

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr