Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

«Journey to the light»: Το νέο ορχηστρικό τραγούδι του Stavros και το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή

«Journey to the light»: Το νέο ορχηστρικό τραγούδι του Stavros και το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή

Ύστερα από το ορχηστρικό «My Greece», το οποίο «έντυνε» την ομώνυμη εκπομπή της Δέσποινας Βανδή και του Βαγγέλη Δρίσκα στο Open tv, ο Stavros (Σταύρος Παπαγιαννακόπουλος) συνεχίζει να μας ταξιδεύει

με τη μουσική του μέσα από το «Journey to the light» , το οποίο κυκλοφoρεί με ένα videoclip υψηλής αισθητικής, γεμάτο όμορφες εικόνες, που σε ταξιδεύουν στο φως της ψυχής...

Την ενορχήστρωση του «Journey to the light» έκανε ο ίδιος ο Σταύρος Παπαγιαννακόπουλος με τον Γιώργο Ντινάκο.

Ο Σταύρος Παπαγιαννακόπουλος έχει κάνει σημαντικές σπουδές στη μουσική και εξίσου σπουδαίες συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες της παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής. Τα τελευταία χρόνια έχει την καλλιτεχνική διεύθυνση της Δέσποινας Βανδή, η οποία σχολίασε με τον πιο γλυκό και ουσιαστικό τρόπο τη νέα δουλειά του συνεργάτη της στα social media:

«Το μεγαλύτερο σου ταλέντο είναι το ήθος σου Σταύρο μου, πέρα από τη μουσική σου! Σου εύχομαι πάντα και μόνο τα καλύτερα».

Το «Journey to the light» κυκλοφορεί από τη Sonar Music.

Δείτε το video παρακάτω:

 

Last modified on 19/01/2021

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media