Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Τζένη Γεωργιάδη feat Βασίλη Δήμα: Ανεβάζουν τη διάθεση με το ντουέτο τους «Η Απορία μου» (Δείτε το βιντεοκλίπ)

Τζένη Γεωργιάδη feat Βασίλη Δήμα: Ανεβάζουν τη διάθεση με το ντουέτο τους «Η Απορία μου» (Δείτε το βιντεοκλίπ)

Τη δική τους μουσική «Απορία» που μόλις λύθηκε, μας παρουσιάζουνε ο Βασίλης Δήμας και η Τζένη Γεωργιάδη.Ο δημοφιλής ερμηνευτής, πιστεύοντάς την, από την πρώτη στιγμή, χωρίς δεύτερη σκέψη,

είπε το «ναι», στο να κάνουν μαζί, ένα μοναδικό ντουέτο.Σε στίχους και μουσική του Βασίλη Δήμα, «Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ», αποτελεί ένα αισιόδοξο ρυθμικό κομμάτι, που σε ενορχήστρωση του Αντρέα Γιατράκου, σε ανεβάζει, από το πρώτο κιόλας άκουσμά του.

Η Τζένη Γεωργιάδη, μία πολλά υποσχόμενη νέα ερμηνεύτρια, που έχει ξεχωρίσει με το ιδιαίτερο και διαφορετικό στιλ της, και φέροντας, σημαντικά τραγούδια στο βιογραφικό της, με την υπογραφή του Στέφανου Κορκολή, της Ρεβέκκας Ρούσση κα του Κωστή Μηλιωτάκη, έδωσε την έμπνευση στον ταλαντούχο Βασίλη Δήμα, να «γεννήσει», ένα ξεχωριστό τραγούδι για τους δυο τους.

Η χημεία τους ταίριαξε από την πρώτη στιγμή, κάτι που φαίνεται και στο βίντεοκλίπ που συνοδεύει το ντουέτο τους, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό, και άκρως τρυφερό, αφού ο Βασίλης Δήμας, την αγκαλιάζει στο τέλος του βιντεοκλίπ, με πολύ αγάπη και στοργή, όπως αρμόζει σε ένα νέο ταλαντούχο παιδί!

«Η Απορία Μου», κυκλοφορεί από τη Sonar Music, και σίγουρα, θα αγαπηθεί πολύ !!!

 

Last modified on 08/02/2021

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media