Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τη Λένα Ζευγαρά στο «Τokyo»

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τη Λένα Ζευγαρά στο «Τokyo»

Η επιστροφή της Λένας Ζευγαρά, στη νυχτερινή Αθήνα, από το πρώτο κιόλας διήμερο της πρεμιέρας της, διαμόρφωσε εκ νέου, τον χάρτη της διασκέδασης, κατατάσσοντάς την, και πάλι, στην κορυφή, της προτίμησης του κόσμου!

 

Μετά από δύο περίπου χρόνια αποχής, λόγω του Covid 19, και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, οι πόρτες του ανανεωμένου «Τokyo Theater Athens», άνοιξαν ξανά, για να υποδεχτούν, την ερμηνεύτρια των μεγαλύτερων επιτυχιών, κάνοντας άπαντες, να παραμιλήσουν.

Τόσο με τη φαντασμαγορική διακόσμηση του, «ντυμένο» με καθρέφτες από άκρη σε άκρη του, όσο και με ότι πιο υπερσύγχρονο υπάρχει σε φωτισμό, ειδικά διαμορφωμένο από την αρχή, για να φιλοξενήσει, το νυχτερινό comeback, της ερμηνεύτριας-φαινόμενο, όπως την έχουν χαρακτηρίσει, δημιουργώντας μία «λαοθάλασσα» κόσμου, που έσπευσαν να την απολαύσουν ξανά, on stage.

Περισσότερα...

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 19/10/2021

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr