Print this page
Νίκος Οικονομόπουλος: Στο Κέντρο Αθηνών

Νίκος Οικονομόπουλος: Στο Κέντρο Αθηνών

Ετοιμάζονται για μια συνεργασία βόμβα τον ερχόμενο χειμώνα. Ο διάσημος καλλιτέχνης, ύστερα από μια σχεδόν δεκαετία συνεργασίας με την πίστα του Fever, ετοιμάζεται να ανοίξει έναν νέο κύκλο στην πορεία του και τις ζωντανές εμφανίσεις,

αποχωρώντας από αυτό και βρίσκοντας νέο στέκι. Από την άλλη, το Κέντρο Αθηνών, εδώ και δύο χρόνια έχει μείνει χωρίς σταθερό χαρτί, αφού έγινε παύση της συνεργασία με τον Νίκο Βέρτη. Και μπορεί ο περασμένος χειμώνας με Σάκη Ρουβά και Πάολα στην πίστα του να γνώρισε τέλεια επιτυχία, όμως αυτή τη σεζόν ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει μια συνεργασία που θα ταράξει για τα καλά τα νερά της διασκέδαση στην πόλη. Ο διάσημος και πολύ αγαπημένος λαϊκός καλλιτέχνης ετοιμάζεται για την πρώτη του αλλαγή στέγης και το μόνο βέβαιο είναι πως η «μεταγραφή» αυτή θα αποτελέσει και μια από τις σημαντικότερες μουσικές εξελίξεις τη σεζόν αυτή. Όσο για το πρόγραμμα; Αυτό αναμφίβολα θα αποτελέσει μια σίγουρη συνταγή επιτυχίας, αφού από τη μία ο έμπειρος Νίκος Οικονομόπουλος ξέρει πολύ καλά να κάνει το κέφι να χτυπά «κόκκινο», ενώ από την άλλη, το Κέντρο Αθηνών ξέρει να κάνει τις καλύτερες επιλογές αλλά και να τις διαχειρίζεται με τον πιο σωστό τρόπο. Ιθύνοντες και καλλιτέχνης φαίνεται να έχουν ήδη δώσει τα χέρια για αυτόν τον χειμώνα και το μόνο που αναμένουμε πια είναι και η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας αλλά και την ακριβή ημερομηνία της πολυαναμενόμενης αυτής πρεμιέρας. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που δύο μεγαθήρια της νυχτερινής διασκέδασης, Νίκος Οικονομόπουλος Κέντρο Αθηνών, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα πρωταγωνιστήσουν για τα καλά στη διασκέδαση του φετινού χειμώνα. Μια συνεργασία που θα αλλάξει για τα καλά το χάρτη της διασκέδασης στην πρωτεύουσα και το σκηνικό πλέον δε θα θυμίζει με τίποτα τα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα.

Last modified on 30/09/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr