Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Γιώργος Σαμπάνης: Acro club για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Γιώργος Σαμπάνης: Acro club για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ένας από τους πιο δημοφιλής τραγουδοποιούς θα εμφανιστεί ,μαζί με την ταλαντούχα τραγουδίστρια Μαλού, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο νυχτερινό κέντρο Acro club 2017-2018, ένα συγχρονο χώρο που βρίσκεται στο Γκάζι.

Η ανανέωση της συνεργασίας του τραγουδιστή με το μαγαζί ήταν αναμενόμενη, καθώς οι περσινές παραστάσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Έτσι, και τον χειμώνα 2016-2017, ο Γιώργος Σαμπάνης θα μας ταξιδέψει με τα εξαιρετικά τραγούδια του και θα μας κρατήσει όμορφη παρέα τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, εκτός από εξαίσιος τρταγουδιστής, είναι και καταπληκτικός συνθέτης και δημιουργός και έχει γράψει, πέρα από τα τραγούδια που ερμηνεύει ο ίδιος, μεγάλες επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών, οι οποίες έχουν διαπρέψει στο μουσικό στερέωμα. Οι εμφανίσεις του Γιώργου Σαμπάνη στο Acro club τον ερχόμενο χειμώνα, είναι σίγουθρο ότι θα τραβήξουν τα βλέμματα πολλών μουσικόφιλων.

Last modified on 30/09/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr