Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Γιάννης Πλούταρχος: Έναρξη 24/11 ΦΩΤΑΕΡΙΟ

Γιάννης Πλούταρχος: Έναρξη 24/11 ΦΩΤΑΕΡΙΟ

Από την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου ο Γιάννης Πλούταρχος θα βρίσκεται στο αγαπημένο μας νυχτερινό κέντρο στην Πειραιώς. Έτσι θα σηματοδοτήσει ακόμα μια σεζόν στην νυχτερινή διασκέδαση. Το ανανεωμένο Φωταέριο θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά

τον αγαπημένο καλλιτέχνη που επί σειρά ετών μας έχει χαρίσει αξεπέραστες επιτυχίες. Οι επιτυχίες του έχουν κατακτήσει το κοινό που τον ακολουθεί φανατικά το οποίο θα είναι δίπλα του όπως πάντα.
Οι νέες επιτυχίες των τραγουδιών ‘Πέρα από τα μάτια μου’, ‘Άλλον άνθρωπο’ όπως και πολλές άλλες από τη νέα του δισκογραφική δουλειά έχουν αγαπηθεί όπως και οι παλαιότερες. Όλα αυτά του δίνουν επάξια για μια φορά ακόμα το ρόλο του πρωταγωνιστή στην πίστα.
Το Φωταέριο αναμένεται να γίνει το αγαπημένο στέκι όλων την σεζόν αυτή για εγγυημένη διασκέδαση. Ο Γιάννης Πλούταρχος θα έχει δίπλα του τον Ηλία Βρεττό και τους Kings σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα διασκέδασης που θα συζητηθεί.
Φωταέριο
Πειραιώς 102
Τηλ. Επικοινωνίας | 210 3413888

Last modified on 21/11/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media