Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Χρήστος Χολίδης: Έναρξη 8/12 Posidonio

Χρήστος Χολίδης: Έναρξη 8/12 Posidonio

Τις χειμερινές εμφανίσεις του αρχίζει ο Χρήστος Χολίδης.Ο Χρήστος Χολίδης επιστρέφει στο «Posidonio» και αναλαμβάνει τα ηνία.Μετά από χρόνια, ο αγαπημένος τραγουδιστής επανέρχεται δυναμικά στο χώρο της παραλιακής,

 

για να επισφραγίσει την πιο ώριμη περίοδο της καλλιτεχνικής του διαδρομής. Με μεγάλες επιτυχίες όπως είναι τα «Εγώ Για Σένα», «Έλεγα», «Μάτια Μου Ατέλειωτα», «Πίνω Και Τα Σπάω», «Μη Μου Ζητάς» και «Εσύ Με Συμπληρώνεις», το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στο «Posidonio» θα ξεσηκώνει κάθε βράδυ.

Πιο αποφασισμένος και δυναμικός από ποτέ, ο Χρήστος Χολίδης κυκλοφόρησε πρόσφατα τη νέα επιτυχία «Ποιος Σε Κρατάει», που έχει ξεπεράσει τα τρία εκατομμύρια προβολών και συνοδεύεται από το πιο εντυπωσιακό video clip στην καριέρα του καλλιτέχνη.

Μαζί του θα είναι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, η αποκάλυψη του «Rising Star». Μετά την επιτυχία του «Φταίω Εγώ» που έκανε αίσθηση στα ραδιόφωνα, ένα νέο single μόλις έφτασε από τον ανερχόμενο τραγουδιστή και έχει τον τίτλο «Κλείνω».

Στο σχήμα συμμετέχουν η Πωλίνα Χριστοδούλου, η Αθηνά Πολίτη, η Αναστασία Τερζή και ο μοναδικός στο είδος του Γιάννης Καψάλης.

Η έναρξη των εμφανίσεων του Χρήστου Χολίδη στο «Posidonio» είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.

Last modified on 04/12/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media