Print this page
Χρήστος Δάντης - Stan: Έναρξη 15/12 Αυτοκίνηση.

Χρήστος Δάντης - Stan: Έναρξη 15/12 Αυτοκίνηση.

Χρήστος Δάντης Stan ξεκίνησαν τη δυναμική τους συνεργασία πριν λίγο καιρό στον χώρο του Camorra, από όπου τους απολαμβάνουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Ωστόσο, το σχήμα 15/12 αλλάζει στέγη,

 

αφού πρόκειται να μεταφερθεί στην Αυτοκίνηση! ο Stan επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη σκηνή της θρυλικής Αυτοκίνηση, με τη μόνη διαφορά πως φέτος, δεν είναι ο απόλυτος ηγέτης αλλά θα μοιράζεται το stage με τον σπουδαίο, Χρήστο Δάντη. Η συνεργασία τους έχει δοκιμαστεί και στην πράξη το τελευταίο διάστημα στη σκηνή του Camorra και οι δύο καλλιτέχνες έχουν αποδείξει πως έχουν την τέλεια χημεία! Χρήστος Δάντης Stan Αυτοκίνηση έρχονται να μας χαρίσουν τις πιο ανεβαστικές βραδιές του υπόλοιπου χειμώνα από τον χώρο του θρυλικού club που στεγάζεται στη λεωφόρο Κηφισίας 7, στο Μαρούσι. Το μόνο που αναμένουμε πλέον είναι η ημέρα-νύχτα της πρεμιέρας τους.

Last modified on 10/12/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr