Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Θάνος Τζάνης: Το στοίχημα του είναι ο «Χωρισμός»

Θάνος Τζάνης: Το στοίχημα του είναι ο «Χωρισμός»

«Χωρισμός, χωρισμός κλαίει απόψε και ο Θεός να τρελαίνομαι, να σε νοιάζομαι, να σ’ αγαπώ να σε χρειάζομαι και να μην είσαι εδώ…» Aκούστε το δυνατά στο bizznews.gr

 

Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να βρει τη χαμένη ισορροπία του. Μια ισορροπία που λόγω χαρακτήρα, παραστάσεων, στιγμών, ζωής δεν ήταν διόλου εύκολη υπόθεση να την βρει. Πλέον, όμως το αρνητικό κλίμα σε βάρος του έχει αντιστραφεί, άποψη που αποτυπώνεται με κάθε ευκαιρία.

Αφενός στην εξαιρετική επιτυχία που σημειώνει τον φετινό χειμώνα με τις εμφανίσεις του στην Πάτρα και αφετέρου στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα . Κάτι που αφορά το κομμάτι της δισκογραφίας.

Αποδεικνύοντας του λόγου το αληθές , ο Θάνος Τζάνης δημοσιοποίησε σήμερα επίσημα το νέο τραγούδι του με τίτλο «Χωρισμός». Όσοι το άκουσαν, και είναι αρκετοί αυτοί παρότι πριν μόνο λίγες ώρες ανέβηκε από την Spicy στο Youtube, κάνουν λόγο για «αποτέλεσμα που δεν υπολείπεται σε τίποτα των μεγάλων ονομάτων της πίστας» .

Την ίδια στιγμή, η εν λόγω δυναμική μπαλάντα σε μουσική του ίδιου του Θάνου και στίχους του Κυριάκου Ντούμου, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αποδειχθεί εύστοχη επιλογή. Να λειτουργήσει ως Δούρειος ίππος για τον… παράδεισο του χαρισματικού και συνεσταλμένου πλέον ερμηνευτή.

Ας μην μακρηγορούμε περαιτέρω όμως και πάμε να ακούσουμε τον Θάνο Τζάνη να μας τραγουδά:

«Χωρισμός, χωρισμός κλαίει απόψε και ο Θεός να τρελαίνομαι, να σε νοιάζομαι, να σ’ αγαπώ να σε χρειάζομαι και να μην είσαι εδώ…»

 

Last modified on 27/02/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media