Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Γωγώ Ρωμαίου: Επιστρέφει πολύ δυναμικά με το νέο της video clip

Γωγώ Ρωμαίου: Επιστρέφει πολύ δυναμικά με το νέο της video clip

Mετά την επιτυχία του Κρατήσου καρδιά μου του μεγάλου Σταμάτη Γονίδη η Γωγώ Ρωμαίου επιστρέφει πιο ανανεωμένη και σέξυ από ποτέ.Ετοίμασε ένα ξεσηκωτικό τσιφτετέλι σε μουσική και στίχους του Μάκη Μπέκου.

Για τη Γωγώ Ρωμαίου το ταξίδι στον κόσμο του τραγουδιού είναι μια μοναδική εμπειρία και το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο του τραγουδιού που βρίσκεται, αφού έχει πολλές και μεγάλες συνεργασίες στο βιογραφικό της.
Με πολλά κλεισμένα εξτρά αφού η Γωγώ τα καλοκαίρια της κάνει περιοδείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό έκανε ένα διάλειμμα και έφτιαξε το νέο της βίντεο κλίπ.
Την Σκηνοθεσία ανέλαβε ο έμπειρος Λεωνίδας Κεχαγιας το Μακιγιάζ η Δαφνη Κριαράκη και το Styling επιμελήθηκε η Άννα Μακροπούλου.

Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε η Γωγώ έχει κάνει εντύπωση με το κορμί, με την φωνή της, αλλά και με όλη της την αλλαγή που όπως όλα δείχνουν κάνει δυναμική επιστροφή με ένα βίντεο κλίπ που θα συζητηθεί γιατί έχει και πρωταγωνιστή … κούκλο!!!

Δείτε περισσότερο υλικό στο  http://www.bizznews.gr

 

Last modified on 08/06/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr