Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Droulias Brothers: Που ξεκινάνε Κυριακάτικες εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη

Droulias Brothers: Που ξεκινάνε Κυριακάτικες εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη

Οι Κυριακές αλλάζουν για τους Θεσσαλονικείς. Οι Droulias Brothers έρχονται με φόρα στη συμπρωτεύουσα, για να ανεβάζουν πολύ ψηλά,

το θερμόμετρο της διασκέδασης.Τα δύο αδέρφια που προκαλούν ντελίριο κεφιού με το μοναδικό show που παρουσιάζουν, από αυτή την Κυριακή 14 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή, θα δίνουν με τους θαυμαστές τους, ραντεβού στο απόλυτο πάρτι, στο απόλυτο στέκι της πόλης, στο«Σταφύλι».

Ο Κωνσταντίνος και ο Ηλίας Δρούλιας, που δεν κρύβουν την αγάπη τους για τη Νύμφη του Βορρά, ανυπομονούν, για να παρουσιάσουν στους Θεσσαλονικείς, κάτι νέο και πρωτοποριακό, με τον ρυθμό της λύρας, του νταουλιού, και των μοντέρνων bits, να εκτοξεύει τη διάθεση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι πόρτες στην πιο ανατρεπτική διασκέδαση με τους Droulias Brothers, που θα σας κάνουνε να τραγουδήσετε μαζί τους «Επανάσταση» , πίνοντας «Κούπες», ανοίγουν στις 21.30!

 

Last modified on 10/10/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr