Print this page
Μάκης Δημάκης: Στηρίζει τους νέους καλλιτέχνες και το «έκαψε»  στο live που έχει γίνει θεσμός στο Μικρολίμανο

Μάκης Δημάκης: Στηρίζει τους νέους καλλιτέχνες και το «έκαψε» στο live που έχει γίνει θεσμός στο Μικρολίμανο

Μοναδικές στιγμές βίωσαν οι εκατοντάδες κόσμου που βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Σπάγγος» στο Μικρολίμανο, αφού είχαν να κάνουν, με τον ένα και μοναδικό, Μάκη Δημάκη. 

 

Ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής, έχοντας περάσει ένα δυνατό διήμερο στον «Βοτανικό» που εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία, το μεσημέρι της Κυριακής 28 Οκτωβρίου, θέλησε να βγει έξω μαζί με φίλους του και να το διασκεδάσει με τη ψυχή του. Στηρίζοντας τους νέους καλλιτέχνες και έχοντας ακούσει για τα ασύλληπτα διασκέδασης που συμβαίνουν στον «Σπάγγο», δεν έχασε την ευκαιρία να το ζήσει από κοντά, και να πει πολλά τραγούδια! Ο Άγγελος Λαδάς και ο Νίκος Δούρος, που ηγούνται του live που έχει θεσμός για τα βράδια της Παρασκευής, του Σαββάτου και τα μεσημέρια της Κυριακής, έχοντας στο πλευρό τους ένα επιτελείο νέων καλλιτεχνών, ανάμεσά τους, η Μαρία Ζούκα, η Μιράντα Φασόλη και στο βιολί η Δανάη Μπούτση, τον υποδέχτηκαν θερμά, όπως και η επιχειρηματίας του μαγαζιού Κατερίνα Παπουτσή! «Βροχή» τα λουλούδια, ενώ το θερμόμετρο «χτύπησε» κόκκινο, όταν ο Μάκης Δημάκης πήρε το μικρόφωνο, και ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες του, ξεσηκώνοντας τον κόσμο.

 

https://www.instagram.com/p/BpfoQmRico4/?taken-by=spaggosmikrolimano

 

 

 

Last modified on 01/11/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Image Gallery