Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

EMIGRE Studio Sessions: Επιστρέφουν στις ζωντανές εμφανίσεις

EMIGRE Studio Sessions: Επιστρέφουν στις ζωντανές εμφανίσεις

Οι EMIGRE επιστρέφουν στις ζωντανές εμφανίσεις με το μουσικό τους project “Studio Sessions” και την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου ταξιδεύουν μετά από καιρό στις Σέρρες για να επισκεφτούν το Volta Bar (Μεραρχίας 21),

ενώ την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου θα βρίσκονται στο Papillon (Γρηγορίου Λαμπράκη 207) στην Θεσσαλονίκη για ένα μοναδικό live Party!

Οι EMIGRE με το τελευταίος τους single “Είναι Φάση” κατάφεραν να μας χορέψουν σε disco ρυθμούς και για φέτος τον χειμώνα μας υπόσχονται νέα τραγούδια και ενδιαφέρουσες συνεργασίες έκπληξη! Με τις Studio Sessions βραδιές τους καταφέρνουν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό πάρτι όπου οι σύγχρονοι pop, rock και dance ρυθμοί συνδυάζονται αρμονικά με τις λούπες, τις κιθάρες και τις έντονες ερμηνείες. Στο play list τους περιλαμβάνουν δικές τους επιτυχίες από την μακροχρόνια πορεία τους, καθώς και αγαπημένα τραγούδια από διάφορες εποχές πρωτότυπα διασκευασμένα.
Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου στο Volta Bar στις Σέρρες και την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στο Papillon στην Θεσσαλονίκη, δύο μοναδικές βραδιές με πολύ ρυθμό και κέφι από τους EMIGRE που δεν πρέπει να χάσετε!

 

EMIGRE Facebook page: https://www.facebook.com/emigre

EMIGRE - Είναι Φάση (New Single): https://youtu.be/TYDKk-y1-Vg
EMIGRE - Είμαστε Μαζί: https://youtu.be/jfgS7ZtXgro
EMIGRE & STAVENTO: https://youtu.be/1ClvEkVJj5g
EMIGRE - Πέφτω: https://youtu.be/08itDbrCwtY
EMIGRE & Σ. ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ - Κόκκινα Γυαλιά: https://youtu.be/qJVpkw_8KDs
EMIGRE & Α. ΡΕΜΟΣ - Σάββατο Απόγευμα: https://youtu.be/tDKMqqAHXl8
EMIGRE - Tα Μεγαλύτερα Ταξίδια: https://youtu.be/_J6BdEdAdOA
EMIGRE - Κέρδισες: https://youtu.be/TIEC1bdSHzU

 

Last modified on 06/11/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr